вторник, 15 април 2008 г.

Новини от Небивалата Земя


Котка получи 10 милиона наследство
Котка получи 10 милиона наследство от обичания си стопанин, който почина преди два дни. Освен пари, наследството включва фамилна къща на Канарските острови оценена на 2 милиона. Опечаленият наследник смята да се нанесе в новия си дом веднага след церемонията по изпращането на починалия. "Семейството е голямо и къщата ще ми е от полза" - заяви котката пред журналистите.

Канарчета от Канарските острови са поискали политическо убежище в Норвегия. Норвегия за сега отказва, тъй като не може да предостави подходящи условия за живот на емигрантите.

Произшествие
Днес в гр.Н. бабичка сгази кола. Заловената на местопрестъплението баба се оправда с липсата на очилата си. Колата се движила по тротоара на разрешеното разстояние от сградата, когато бабата връхлетяла върху й с огромна скорост и без спирачен път. Колата е със счупено стъкло. Бабата е била тежкотоварна, с две пълни торби напазарувани стоки.

Протести на китове тресат крайбрежието
Един месец продължават протестните действия на китовете по крайбрежието. Повод за протестите са огромното количество хора, които се изхвърлят в морето, опитвайки се да се самоубият. "Не можем да търпим вече това. Молим институциите да се заемат с проблема. От както се занимаваме да спасяваме удавниците не ни остава време да обърнем внимание на семействата си" - това заяви Големият Син Кит, говорителят на протестиращите.

Хранително торнадо удари Европа
Торнадо вдигна хранителни стоки на стойност половин милион евро от един склад в Испания. В момента огромно количество хляб, разфасовки мляко, масло, кашкавал и яйца се носят през Европа. Предвижда се торнадото да достигне до България през следващата нощ. Гражданите да се запасят с достатъчно торби и кори за яйца за да не се предизвикват безредици. За следващи цигарени и плодови торнада следете сводките за времето в Европа и над страната.

Капо за опозицията
Днес правителството и членове на опозицията изиграха поредната партия Белот. Играта беше на "всичко коз", обявен от правителството. Оказа се, че силните карти са при правителството, което доведе съвсем логично до капо на опозицията. Играчите на опозицията се усъмниха в нечестно раздаване и поискаха тестето да бъде сменено.

Руските мечки искат разширяване на зоопарка
Руски мечки са внесли предложение за разширяването на зоопарка в техния район. До сега съществуващите площи бяха заети от няколко вида хомосапиенс, живеещ в сравнителна свобода. Зоологическата градина е горд притежател на представители от индийски, индиански, африкански и европейски произход. Сега мечките искат да разнообразят видовете като добавят представители на китайския вид и един маор, подарен от правителството на Австралия.

Селяни гонят дъжда
Селяни от с.Х. вече втора седмица се опитват да хванат облака с дъжд, който виси над селото и да го преместят над нивите. "Подгизнахме тука в селото, а полза никаква!" - се оплакаха недоволните жители на селото. Последната хайка, която включваше голяма мрежа, не се увенча с успех. Сега селяните са се обърнали към близкото военно поделение с молба да им бъдат отстъпени за ползване два мощни вентилатора. Военните не можаха да си спомнят къде са закопали тези вентилатори, но обещаха да съдействат.

Няма коментари: